Ben je net verloofd en staat er een bruiloft op de planning? Gefeliciteerd! Je trouwdag is niet zomaar een dag. Deze moet perfect zijn. Met behulp van deze tips zorg je voor een bruiloft die je nooit meer gaat vergeten. Let’s go.

Bruiloft

1. Prachtige trouwlocatie aan het water

Is de datum van de bruiloft bekend? Tijd om op zoek te gaan naar een geweldige locatie. Ga voor een trouwlocatie aan het water! Dit levert supermooie trouwfoto’s op en draagt bij aan de romantische sfeer van jullie trouwdag. Jullie dag wordt onvergetelijk.

2. Voorkom stress door het opstellen van een lijstje

Een planning is heel erg belangrijk bij een bruiloft. Zorg ervoor dat de trouwerij van A tot Z gepland is. Zo voorkom je een hoop stress. Maak daarom een lijstje met wat er moet gebeuren met een tijdsplanning, zodat je echt een deadline voor jezelf stelt. Daarnaast kan een bruidstaart nog wel even wachten, maar de trouwlocatie in dat geval niet, aangezien deze snel vol zitten.

3. Maak een lijstje met jullie wensen

Ga eens met je toekomstige echtgenot(e) om de tafel zitten en bespreek wat jullie wel en niet willen. Dit zorgt ervoor dat er geen discussies komen en dat je natuurlijk achteraf geen spijt krijgt van beslissingen. Er zijn een hoop punten die jullie kunnen bespreken: van de gastenlijst tot de buffetten tot de bruidstaart. Daarnaast is het belangrijk dat er naar elkaar geluisterd wordt. Zo voorkom je miscommunicatie en ruzies. En dat wil niemand voordat er getrouwd gaat worden.

4. Stomerij voor de bruiloft plannen | YES

Iedereen weet dat een witte jurk niet lang wit blijft. Hetzelfde geldt voor het trouwpak van de bruidegom. Het is daarom belangrijk dat je gelijk na de bruiloft de witte jurk naar de stomerij brengt. Lukt het jezelf niet omdat je op huwelijksreis gaat? Vraag dan je familie of vrienden, want hoe langer je wacht hoe moeilijker je de vlekken uit de mooie trouwjurk en/of trouwpak krijgt.

5. Verstuur de uitnodiging op tijd

Een bruiloft vier je niet alleen. Nodig al je dierbaren op tijd uit en maak er gezamenlijk een geweldig feest van. Stuur de trouwkaart minstens 8 weken voordat de trouwerij plaatsvindt. Op die manier kunnen jouw gasten de geplande datum nog vrijhouden. Trouw je in een drukke vakantieperiode? Dan is het handig om de trouwkaart minstens 3 maanden van tevoren te versturen. Je wil toch dat niemand jouw bruiloft vergeet!

6. Kies een trouwbudget

Zorg voor een realistisch trouwbudget en ga daar echt even voor zitten. Er komt meer bij kijken dan alleen een jurk, een pak, een bruidstaart en een locatie. Denk bijvoorbeeld aan de catering en een fotograaf. Natuurlijk kun je ook je gasten vragen om allemaal een taart of cake mee te nemen. Wees creatief!

7. Leg de mooiste herinneringen vast

Naast dat alles natuurlijk een hele mooi herinnering blijft wil je dat alles wordt vastgelegd. Kies een fotograaf waar je een goed gevoel bij hebt. Dit zorgt ervoor dat je met een glimlach voor de camera staat en dat je niks ongemakkelijk vindt. Je wil toch niks liever dat je constant aan het genieten bent op elke foto die wordt geschoten?

Niets staat jullie perfecte trouwdag nu nog in de weg. Wij wensen jullie veel succes met alle voorbereidingen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *