Is je vriend binnenkort jarig, maar heb je eigenlijk nog geen flauw idee wat je hem cadeau wilt doen. Je kan het natuurlijk het beste altijd eerst vragen, maar vaak geeft hij aan niks te weten. In dit artikel geeft HUMK een aantal tips.

Elektronische snufje

Is je vriend helemaal weg van de elektronische snufjes? Dan kan het leuk zijn om hem een dergelijk elektrisch snufje te geven. Heeft je vriend momenteel de beschikking voor een iphone dan kan het bijvoorbeeld interessant zijn om hem een iwatch te geven. Hierdoor kan hij alles gemakkelijk controleren wat op zijn telefoon staat, maar ook indien mogelijk bellen.

Doe een horloge cadeau

Draagt je vriend graag een horloge en is hij altijd op zoek naar een uitbreiding van zijn collectie? Dan kun je ook eens op zoek gaan naar een gaaf horloge die hij stiekem altijd al wilde hebben, maar eigenlijk nog nooit heeft genomen. Weet je nog niet precies wat voor type horloge je voor hem wilt kopen? Bedenk eerst welke kleding hij normaal gesproken draagt en kies vervolgens een horloge wat daarbij past.

Sieraden

De moderne man vindt zijn uiterlijk zeer belangrijk en wilt deze dus vaak graag compleet maken met de nodige sieraden. Hierbij kun je dus ook denken aan het dragen van een armband of ketting.

Kies voor een gepersonaliseerd item

Wil je dat het cadeau dat je geeft echt iets is waarbij hij aan jou denkt? Dan kun je ervoor kiezen om dit cadeau te laten personaliseren. Dit kan door iets te laten graveren in het cadeau wat je geeft, maar ook ervoor kiezen om een afbeelding in een bepaald item te laten zetten.

Verdiep je in verschillende webshops

Weet je nog niet precies wat je wilt geven, dan kun je er ook voor kiezen om eerst wat inspiratie te doen in verschillende webshops die cadeaus aanbieden voor mannen. Door het zoeken zie je namelijk enorm veel verschillende mogelijkheden voorbij komen waar je vervolgens inspiratie voor kunt opdoen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *