Mannen, opgelet. Het is tijd om eens flink uit te pakken tijdens de feestdagen. En nee, daar bedoelen we niet mee dat je over de top moet gaan. Het is tijd voor een klassieke, stijlvolle en feestelijke outfit waarmee jij voor een keer de show steelt in plaats van je vriendin. Dus, klaar voor een portie inspiratie? Laten we beginnen.  

De perfecte witte blouse 

Een blouse is echt een must voor de feestdagen. Als je een goede blouse hebt gevonden, weet je dat het lekker zit en er ook nog eens goed uitziet. Daar mag je dus best wat voor neerleggen. Denk aan een overhemd van Xacus, bijvoorbeeld. Laat altijd even goed je maten opnemen voordat je een blouse online besteld. Een te korte blouse of te lange mouwen is niet iets waar we vrolijk van worden..  

Een stijlvolle pantalon 

We zien het nog vaak gebeuren: mannen in jeans tijdens het kerstdiner. We begrijpen dat je niet graag voor de ‘all dressed up’ look gaat. Maar onthoud: het is één keer per jaar. Even een avondje doorbikkelen en daarna lekker uitbuiken in je favoriete joggingspak. Maar voor het zover is, is het belangrijk dat je een goede pantalon zoekt. Eentje die niet te lang is, ook niet te kort (tenzij je je kerstsokken wil showen) en ook klasse uitstraalt. En we weten dat strakke broeken nogal populair zijn, maar een te strakke pantalon is echt geen aanrader. Daar wordt je schoonfamilie ook niet vrolijk van.  

De perfecte finishing touch 

De outfit is niet compleet bij een overhemd en pantalon. Een mooie riem is echt onmisbaar en mooie sokken kunnen ook niet ontbreken (nee, sokken van de Hema moet je echt even laten liggen). En als laatste mag je je horloge ook niet vergeten. Het uitkiezen van een horloge is best lastig. Je wil er namelijk lang plezier van hebben, maar het moet ook geen alledaags horloge zijn die je tijdens het kerstdiner om je pols hebt hangen. Investeren in een mooi horloge is echt een aanrader.  

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *