Een Fitbit Charge 4 is niet zomaar een sporthorloge, maar is een bijzondere activity tracker. Het apparaatje is de verbeterde versie van zijn voorganger, de Fitbit Charge 3, maar ziet er verder hetzelfde uit. Een Fitbit Charge 4 is relatief goedkoop als je kijkt naar smartwatches en activity trackers van andere merken. Bovendien kun je mooi besparen als je kijkt naar een Fitbit Charge 4 aanbieding. Op deze website worden de huidige aanbiedingen verzameld van Bol.com en Coolblue. Zo weet je precies welke Fitbit Charge 4 aanbieding er op dit moment is!

Meer muziek en effectieve metingen

De Fitbit Charge 4 heeft verbeterde functionaliteiten ten opzichte van zijn voorganger. Waar de Fitbit Charge 3 bijvoorbeeld ruimte heeft voor 300 liedjes, kun je de Fitbit Charge 4 daarnaast ook nog gebruiken voor Spotify. Zo heb je altijd alle mogelijke muziek om je pols. Daarnaast wordt je activiteit niet meer gemeten door het tellen van je dagelijkse stappen, maar door het meten van je hartslag. Als je in een week minimaal 150 minuten een verhoogde hartslag hebt, dan ben je goed bezig! Bekijk de Fitbit Charge aanbieding van dit moment hier. 

Lange batterijduur en andere gemakken

Een andere verbetering die de Fitbit Charge 4 heeft, is de batterijduur. Het apparaat kan gerust een hele week meegaan. Alhoewel dit minder is als je de GPS continu gebruikt. De GPS functie geeft je daarentegen wel inzicht in je gemiddelde snelheid en waar je bent geweest tijdens je workout. Een andere fijne functie is de Fitbit Pay, waarmee je contactloze betalingen kunt doen, zonder je telefoon of pinpas mee te hoeven nemen. Nieuwsgierig? Kijk hier voor de actuele Fitbit Charge 4 aanbieding.

Voordelen van de Fitbit Charge 4

Het grote voordeel van de Fitbit Charge 4 aanbieding is dat het apparaat maar eens per week hoeft op te laden. Daarnaast is de normale prijs al een stuk goedkoper dan andere smartwatches en trackers, waar je nog op kunt besparen met een Fitbit Charge 4 aanbieding. Het apparaat is voorzien van GPS, waardoor je kunt zien waar je bent geweest en wat je gemiddelde snelheid geweest is. Ook beschikt het apparaat over Fitbit Pay, waarmee je betalingen kunt doen zonder je pinpas of telefoon bij je te hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *