Wil je dat je haar meer volume krijgt? Of wil je juist langer haar en heb je geen zin nog te wachten, dan ben je opzoek naar hairextensions. Hairextensions zijn er in verschillende soorten en maten en sommige kun je zelf aan je haar bevestigen. Wil jij weten bij welke methode dat mogelijk is? In dit artikel zetten wij dat voor jou op een rij.

Clip in extensions

Bij deze methode wordt er gebruik gemaakt van clips die aan je eigen haar bevestigd kunnen worden, dat kun je heel gemakkelijk zelf doen. Dit is de goedkoopste optie, alleen zie je dat mogelijk wel terug aan de kwaliteit van de extensions.

Flip in extensions

De flip in extensions worden bevestigd aan je eigen haar met één onzichtbare nylon draad. Deze methode is ook geschikt geheel zelf uit te voeren. De prijs voor deze methode is wel dusdanig hoger dan bij andere methodes.

Wax extensions

Voor deze methode wordt een warme tang gebruikt, die dicht bij de hoofdhuid de extensions bevestigd. Om die reden wordt het daarom ook afgeraden het zelf te doen, zelfs een vriendin of vriend die weinig tot geen kennis heeft van het bevestigen van deze extensions wordt afgeraden, door het gebruik van de zeer hete warmte tang.

Micro ring extensions

Bij deze methode worden dunne ringetjes gebruikt in de kleuren van je eigen haar. De extensions moeten met een naald door de ring. De ringen worden dichtbij de hoofdhuid geplaatst en daarom is het een groot risico om het zelf te doen.

Weave hair extensions

Dit is de vlecht methode. Hierbij wordt je eigen haar samen met de extensions tot één gevlecht. Hierbij wordt gebruik gemaakt van naald en draad en daarom kan je het beter niet zelf doen. Je hoeft niet perse naar een salon, een vriend of vriendin kan het ook (vaak) wel. Wil je een beter beeld krijgen van de verschillende kleuren extensions? Kijk dan even op hairextensionsvoordeel.nl. Deze site is erg betrouwbaar en biedt hoge kwaliteit hairextensions aan voor een zeer betaalbare prijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *