overhemd

Liefling is opgericht in Nederland. “Liefling” betekent letterlijk “jouw favoriet”. En de oranje details refereren natuurlijk naar de nationale kleur. Een integer no-nonsense Nederlands merk. Op Liefling overhemden kun je echt bouwen. Bij liefling.com vindt je dan ook een geweldig assortiment. Het kopen van overhemden kan ook weer makkelijk worden als je dit via liefling.com. doet. Liefling biedt één tailored fit geschikt voor elke man. In twee designs een moderne cut-away collar en een superstrake one-piece collar. Een groot deel van deze collectie is gebaseerd op het never-out-of-stock principe. Als jij je favoriete Liefling overhemd hebt gevonden dan zul je zien dat deze eigenlijk altijd in de collectie zit. Over 10 jaar dus ook nog. Het is best vervelend om altijd weer op zoek te gaan naar een nieuw overhemd. Uiteraard is deze dan in hetzelfde desin en dezelfde pasvorm. Daarnaast kan je bij Liefling altijd rekenen op echte persoonlijke service.

Prachtige Poplin weving

Het Navy Blue Poplin Cutaway Tailered Fit overhemd zit in de favoriete serie van Liefling overhemden. Deze overhemden zijn de juiste keus voor business en casual gelegenheden. De 100% katoenen stof heeft een poplin weving. Poplin is een strak geweven platbinding weefsel dat een glad en glanzend gevoel geeft. De typische stijl voor poplin weefsel is er een waar de inslag en schering van vezels over en vervolgens onder elkaar doorgaan. Poplin is een lichter weefsel dan andere weefsels en daardoor heerlijk te dragen bij warmer weer.

Overhemden voor op je werk

Zoek je een overhemd voor op je werk is dat helemaal niet zo moeilijk. Makkelijke en gangbare kleuren zijn gewoon blauw of wit. Draag je een tailored fit pasvorm dan zul je merken dat dit heerlijk de hele dag voor op kantoor zit. Easy iron of zo gezegd heel makkelijk te strijken zijn de overhemden tegenwoordig ook. Dus….erg prettig als je elke dag moet strijken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *