Laten we eerlijk zijn… de liefde bedrijven met je geliefde is toch het fijnste dat er is? Hoewel je heel veel verschillende standjes kunt uitproberen, kan goede seks soms wel wat extra hulp gebruiken. Ofschoon seksspeeltjes voor veel mensen nog een taboe is, kan het zeker helpen om je relatie nóg opwindender te maken. Hier geven wij je 3 argumenten waarom seksspeeltjes in je relatie een heel goed idee zijn:

1. Seksspeeltjes zorgen voor een betere communicatie

Veel stellen vinden het tot op de dag van vandaag moeilijk om aan de ander te vertellen wat ze nu echt fijn vinden in bed en wat hun diepste seksuele fantasieën zijn. Het kopen of gebruiken van een seksspeeltje kan helpen over deze schaamte heen te komen; je moet op deze manier je partner wel duidelijk maken waarom je een bepaald speeltje zou willen uitproberen. Als je ondervindt dat een speeltje de oorzaak is van vurigere en aangenamere seks, dan is het waarschijnlijk eenvoudiger daar over te praten via het gebruik van een seksspeeltje.

2. Betere seks

Uit verschillende onderzoeken blijkt dat partners die sekstoys met enige regelmaat tijdens hun liefdesspel gebruiken, meer tevreden zijn met het intieme deel van de relatie en zich seksueel gezien meer tot hun partner voelen aangetrokken. Daarnaast is het een opwindende en originele manier om het vuur in de relatie aan te wakkeren. Het gebruik van sekstoys stimuleert ook andere vormen van vrijen, zoals het experimenteren van nieuwe standjes, nieuwe plaatsen en zelfs het plannen van een afspraakje om seks met elkaar te hebben.

3. Fellere orgasmes

Veel vrouwen, en ook sommige mannen, kunnen geen orgasme krijgen door alleen maar penetratie. De gelegenheid om toch een orgasme te ervaren tijdens de seks maakt alles een heel stuk interessanter. Een seksspeeltje, uitsluitend vervaardigt voor de seksuele voldoening, helpt je je lichaam op een prikkelende manier te ontdekken en in combinatie met lichamelijke aanraking de spanning en passie te verhogen.

Gelukkig is er enorm veel keus op het gebied van sekstoys; voor iedere seksuele fantasie of verlangen is wel een seksspeeltje te krijgen. Het zijn toch net deze snuisterijen die wat meer passie in de slaapkamer en in jouw liefdesleven kunnen brengen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *