Nee, Brazilian wax is al lang niet meer iets dat men alleen in Braziliƫ uitvoert en uit kan voeren. Integendeel, want dit kan ook gewoon bij de specialist in Brazilian wax in Arnhem. Voor de mensen die het nog niet weten, kies je voor een Brazilian wax behandeling, dan wordt de schaamstreek gewaxt met steeds een super glad resultaat. Juist dat maakt dat steeds meer mensen kiezen voor Brazilian wax in Arnhem.

Semi-pijnloos

Het is een groot misverstand om te veronderstellen dat een behandeling Brazilian wax Arnhem een pijnlijke behandeling is. Veel mensen vergelijken het met harsen. Harsen is echter een manier van werken die behoorlijk pijnlijker is. Voordeel van de wax die gebruikt wordt bij Brazilian wax in Arnhem is dat het niet aan de huid hecht. Zelf noemen de specialisten in Brazilian wax in Arnhem de behandeling semi-pijnloos.

Laat eerst je haartjes groeien

Voor je naar Arnhem gaat en een behandeling uit laat voeren, is het goed om de haartjes gedurende twee, drie weken te laten groeien. De lengte van de haartjes moeten namelijk tenminste een halve centimeter zijn. Bovendien is het belangrijk om voor de behandeling te zorgen voor een schone huid. Hoewel het wellicht even onwennig voelt, dien je inderdaad de onderkleding uit te doen. Voor de specialisten in Arnhem is dat echter al lang geen issue meer en je zult zelf ook merken dat jij je snel comfortabel voelt in de stoel.

Na drie dagen goed scrubben

Na de behandeling die altijd een zeer glad resultaat oplevert is het de eerste dagen een kwestie van goed schoonhouden van de huid, die in de eerste 24 uur na de behandeling nog wat rood kan zijn. Na een dag of drie mag je scrubben om zo ook de dode huidcellen te verwijderen. Wie alleen een glad resultaat wenst, die maakt vandaag nog een afspraak bij de specialist in Brazilian wax in Arnhem.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *