Misschien heb je nog nooit gehoord van een Tarzan Vibrator maar dat is helemaal niet erg. Er zijn wel meer mensen die niet weten wat het is. We kennen allemaal een vibrator, maar een vibrator met de naam Tarzan, dat moet dan wel een heel speciale soort zijn!

 

Een Tarzan vibrator is één van de meest populaire vibrators die er zijn. Het is een specifiek model van vibrator. Eentje waar de vrouwen erg blij van worden. Maar wat maakt deze vibrator dan anders dan een gewoon exemplaar?

 

Voor een Tarzan vibrator kopen koop je een exemplaar dat zowel de clitoris als de G-spot stimuleert en zo zorgt voor een intens en krachtig orgasme.

 

Wat zijn de belangrijkste kenmerken van een Tarzan Vibrator?

 

Wil je een Tarzan vibrator kopen in een sexshop dan is het goed dat je weet wat je koopt. Daarom vertellen we jou graag wat de specifieke kenmerken zijn van een Tarzan vibrator. Dit zijn de drie belangrijkste kenmerken van een Tarzan vibrator:

 

 

Dit zijn de drie kenmerken die je altijd terugvindt in een Tarzan vibrator. Vaak heb je dan nog exemplaren die daar bovenop ook kunnen vibreren of verschillende standjes hebben om je clitoris te stimuleren.

 

Als je een Tarzan vibrator koopt, kan je hem het beste goed onderhouden. Zo gaat hij het langste mee. Een belangrijke tip als je gaat spelen met je vibrator is om glijmiddel te gebruiken op basis van water.

 

Variaties op de Tarzan Vibrator.

 

Er zijn twee variaties op de Tarzan Vibrator die je erg vaak tegenkomt in een online sexshop. De Rabbit vibrator en de Dolphin vibrator. De variaties zijn simpel.

 

De Rabbit versie heeft een clitoris stimulator in de vorm van een konijn terwijl de Dolphin vibrator een stimulator heeft in de vorm van een dolfijn.

 

Het leuke aan deze dolfijn vibrator is dat hij ook de g-spot en de vaginawand gaat stimuleren. Dit zorgt voor een intense en volledige ervaring van seksuele verwennerij. Wil je dadelijk de beste ervaring, ga dan voor een Dolfijn versie!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *